Inlaat reiniging

Walnut blasting

Wanneer er kool aanslag zit op de inlaatkleppen van een motor, dan zorgt dit voor een verstoorde luchtstroom. Dit heeft een slechte of onvolledige verbranding tot gevolg. Motor prestaties dalen en uitstoot stijgt. Om dit probleem weg te nemen, heeft TechnoVice een eigen walnutblasting ontwikkeld.

Reinigen zonder milieubelastend afval

Het walnutblasten werkt door een granulaat onder druk langs de kleppen te sturen. Het granulaat neemt de kool aanslag met zich mee. Dit zorgt op zijn beurt dat de motor weer naar behoren kan functioneren. Het granulaat heeft een natuurlijke oorsprong en is niet schadelijk voor milieu of motor.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk helpen wij graag met het verwijderen van de koolaanslag op de kleppen, maar veel liever zorgen we er voor dat het probleem niet terugkomt. Dankzij de hoogwaardige additieven van MécaTech of Forté, blijven motoren schoon, functioneren ze langer, beter en is er minder uitstoot.

Neem contact op

Walnut blasting - carbon cleaning

Bekijk onze diensten

Endoscoop onderzoek

Endoscoop onderzoek

Met een endoscopisch onderzoek kunnen wij in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kijken zonder meteen de hele motor te moeten demonteren.

Meer informatie
Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. 

Meer informatie
Roetfilter reiniging

Roetfilter reiniging

Een verstopte roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Het reinigen van de roetfilter kunnen wij uitvoeren.

Meer informatie
© 2023 TechnoVice
Created by LR Internet