Garagebedrijven

Eerlijke en effectieve ondersteuning voor uw garage

Diagnose & technical support

Diagnose & technical support

Kunt u het probleem niet vinden? Schakel snel en eenvoudig vakkundige support in!

Meer informatie
Endoscoop onderzoek

Endoscoop onderzoek

Met een endoscopisch onderzoek kunnen wij in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kijken zonder meteen de hele motor te moeten demonteren.

Meer informatie
Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. 

Meer informatie
Roetfilter reiniging

Roetfilter reiniging

Een verstopte roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Het reinigen van de roetfilter kunnen wij uitvoeren.

Meer informatie

U krijgt een voertuig met een motorprobleem. Natuurlijk is het mogelijk om de symptomen te bestrijden, maar het zou toch beter zijn om het onderliggende probleem aan te pakken. TechnoVice biedt u de ondersteuning die u zoekt. Door de inzet van onze kennis en kunde, diagnosticeren wij het onderliggende probleem. Hierop geven wij een advies en helpen wij indien nodig om dit uit te voeren. Zo helpen wij uw klanten graag met een motorreiniging of endoscopisch onderzoek. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Specialistische toevoegingen of diensten

Op het moment dat u ons inschakelt voor hulp, krijgt u een ware specialist over de vloer. Met ruim 40 jaar brede ervaring (op alle merken en groottes) bij personen- en bedrijfsauto’s, zijn de meeste problemen al een keer gepasseerd. Zien we het probleem niet aan de buitenkant, dan kijken we intern. Niet meteen door het voertuig uit elkaar te draaien, maar door een juiste diagnose te stellen indien nodig met een endoscopisch onderzoek. Aan de hand van het probleem zorgen wij voor het juiste product, de juiste hulp of een eerlijk advies.

Geen uitdaging te groot

Het maakt ons niet uit wat u op ons afvuurt, wij staan er klaar voor. Wij komen bij u op locatie om u te helpen. Geen onzin verkopen om maar producten te slijten, maar eerlijk antwoord met een gedegen onderbouwing. U bepaalt hoe we verder gaan, wij geven onze kijk op de beste route aan.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk helpen wij graag met het verwijderen van de koolafzetting op de kleppen, maar veel liever zorgen we er voor dat het probleem niet terugkomt. Dankzij de hoogwaardige motorreinigingsproducten van MécaTech of Forté, blijven motoren schoon, functioneren ze langer, presteren ze beter en is er minder uitstoot.

© 2023 TechnoVice
Created by LR Internet