Ondersteuning voor garagehouders

Diagnose & Technical support

U bent het geheid al eens tegengekomen. Het probleem waar u geen oplossing voor lijkt te vinden. Met 40 jaar ervaring onder de arm, helpen wij u graag mee. U kunt ons inhuren en zo de kennis van Twan van de Ven gebruiken in uw voordeel. Daarnaast biedt TechnoVice een aantal specialismen die het mogelijk maken de problemen boven water te krijgen en te verhelpen. Denk hierbij aan een endoscopisch onderzoek, walnut blasting, motorreiniging en roetfilter reiniging.

Diagnose

Wanneer u ons vraagt om langs te komen, dan is dat waarschijnlijk voor ondersteuning bij een moeilijk probleem. Wij zullen onze middelen inzetten om tot de juiste diagnose te komen. Niet alleen maar oplappen en symptoombestrijding, maar een gedegen oplossing of advies. Dit zorgt ervoor dat u en uw klant weten wat er nodig is om verder te kunnen.

De juiste middelen

We hebben verschillende middelen tot onze beschikking om u als garagehouder te ondersteunen. Middelen als:

Endoscopisch onderzoek

Een endoscopisch onderzoek maakt het mogelijk om in de motor te kijken. Dit doen we met 2 soorten endoscopen. Dit zorgt er voor dat we zonder de motor te demonteren in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kunnen kijken.

Walnut Blasting

Door kool aanslag op de inlaatkleppen ontstaat er een slechte of onvolledige verbranding. Daardoor dalen motorprestaties en stijgen de uitstoten. Door de inzet van Walnut Blasting reinigen we de inlaatklep zonder beschadiging of demontage.

Roetfilter reiniging

Wanneer de roetfilter vol zit, dan is de uitstoot te hoog van de auto of vrachtwagen. De roetfilter kan natuurlijk vervangen worden, maar het is veel goedkoper om deze door TechnoVice te laten reinigen.

Motorreiniging

TechnoVice is dealer van MécaTech en leverancier van Forté. Beide merken richten zich op het intern reinigen van de motor. Dit doen zij met hoogwaardige toevoegingen. Door het reinigen gaan motoren langer mee en hebben zij een lagere uitstoot.

40 jaar kennis en ervaring

Bij het inschakelen van TechnoVice haalt u meer in huis dan enkel een vaardige monteur. U haalt een monteur in huis met 40 jaar ervaring. Deze ervaring spreid zich over verschillende onderdelen van de automotive industrie. Kennis en ervaring die u met een telefoontje in kunt schakelen.

Hulp inschakelen als garagehouder

Loopt u tegen een probleem aan en vindt u de oplossing niet? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij u kunnen ondersteunen. De Technical Support van TechnoVice staat voor u klaar!

Neem contact op

Technical support

Bekijk onze diensten

Endoscoop onderzoek

Endoscoop onderzoek

Met een endoscopisch onderzoek kunnen wij in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kijken zonder meteen de hele motor te moeten demonteren.

Meer informatie
Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. 

Meer informatie
Roetfilter reiniging

Roetfilter reiniging

Een verstopte roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Het reinigen van de roetfilter kunnen wij uitvoeren.

Meer informatie
© 2023 TechnoVice
Created by LR Internet