Endoscoop onderzoek

Een kijkje in de motor

Bij problemen als overmatig olieverbruik of versnelde slijtage bevindt er zich vaak een ander probleem in de motor. Dankzij de endoscoop kunnen we al door een kleine opening in de motor kijken en bepalen waar het probleem ligt. Dit is een snelle methode om het probleem aan het licht te brengen. In plaats van het demonteren van de motor, kunnen we al door de bougieopening naar binnen. Met de keuze uit een starre of flexibele endoscoop, zorgen wij voor een duidelijk beeld in de motor.

Motor onderzoek

Door gebruik te maken van een endoscopisch motoronderzoek kun je veel kosten besparen. Door de endoscoop in de motor te brengen worden problemen aan het licht gebracht die anders verborgen bleven. Denk aan ingevreten cilinderwanden, een gat in de zuiger, verbrande of vervuilde kleppen.

Voorkomen is beter dan genezen

Door het gebruik van alternatieve brandstoffen en door slecht onderhoud ontstaan eerder genoemde problemen sneller. Wij helpen u graag met het voorkomen van deze problemen. Dankzij de hoogwaardige brandstofsysteemreinigers van MécaTech of Forté, blijven motoren schoon, functioneren ze langer, beter en is er minder uitstoot.

Neem contact op

Endoscoop onderzoek

Bekijk onze diensten

Endoscoop onderzoek

Endoscoop onderzoek

Met een endoscopisch onderzoek kunnen wij in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kijken zonder meteen de hele motor te moeten demonteren.

Meer informatie
Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. 

Meer informatie
Roetfilter reiniging

Roetfilter reiniging

Een verstopte roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Het reinigen van de roetfilter kunnen wij uitvoeren.

Meer informatie
© 2023 TechnoVice
Created by LR Internet