Roetfilter reiniging

Langer gebruik

Wanneer een roetfilter vol zit, is vervangen een oplossing. Een kostbare oplossing, terwijl het veel goedkoper kan. De roetfilter van een auto kan eenvoudig, zonder demontage, gereinigd worden. Ook voor de grote roetfilters zoals bij vrachtauto’s is dit mogelijk. Al zal hier het systeem gedemonteerd moeten worden. Door het reinigen van de roetfilter zorgt u voor een langere gebruiksduur en blijft de uitstoot binnen de normen.

Zo goed als nieuwe roetfilter

Op het moment dat een roetfilter vol zit, is het zaak om deze te reinigen. Dit doen we met een chemische oplossing die in het uitlaatsysteem gegoten wordt. Deze oplossing lost de roetdeeltjes op. Dit wasmiddel wordt met de roet en as-deeltjes weggespoeld om er voor te zorgen dat het roetfilter weer schoon wordt en weer geruime tijd gebruikt kan worden.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk helpen wij graag met het reinigen van de roetfilters, maar veel liever zorgen we er voor dat het probleem niet terugkomt. Dankzij de hoogwaardige brandstofsysteemreinigers van MécaTech of Forté, blijven motoren schoon, functioneren ze langer, beter en is er minder uitstoot.

Neem contact op

Roetfilter reiniging

Bekijk onze diensten

Endoscoop onderzoek

Endoscoop onderzoek

Met een endoscopisch onderzoek kunnen wij in de cilinders, spruitstukken of andere ruimtes kijken zonder meteen de hele motor te moeten demonteren.

Meer informatie
Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting / carbon cleaning

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. 

Meer informatie
Roetfilter reiniging

Roetfilter reiniging

Een verstopte roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Het reinigen van de roetfilter kunnen wij uitvoeren.

Meer informatie
© 2024 TechnoVice
Created by LR Internet